Recuperar una entrada o uns canvis no guardats

Si per algun problema amb el vostre dispositiu o perquè us heu oblidat de clicar a Actualitzar heu perdut el treball que havíeu fet a la pàgina d’edició de la vostra entrada, podeu recuperar el contingut clicant en el botó Recuperar – Explorar que trobareu en el menú dret de la pàgina d’edició.

Quan hi cliqueu, apareixerà una pàgina on es recullen diferents versions autoguardades del vostre document. Si cliqueu en Anterior apareixerà la versió o versions anteriors en pantalla. En la part superior trobareu una barra amb un cercle i unes fletxes a la dreta i l’esquerra.

Si desplaceu el cercle que hi ha a sobre de la barra cap a la dreta o cap a l’esquerra, podreu veure les diferents versions autoguardades de la vostra entrada. Seleccioneu la que us interessa i cliqueu a Restaurar este guardado automático.